Urmează „B-Zone Folk România“ în Neamț!

Mai e puțin până la marea distracție!

13-14 mai vor fi zile pline de emoție, în care spectacolul chitarelor va răsuna la poalele Cetății Neamț, zile în care vor urca pe scenă artiști consacrați ai genului folk și tinere talente.

 Sâmbătă, festivalul va începe la ora 16.00. Pe scena din parcul orașului încărcat de cultură și spiritualitate vor urca Grupul de copii „Ariciorii“, Sînziana Ailenei și Grupul „Magic Folk“, Paul Tihan, Andra Andriucă și Bogdan Onofrei, Trupa SPAM, Gheorghe Gheorghiu și Alifantis & Mirică – Gemini.

Duminică, în răsunet de chitare, vor concerta Asociația Culturală „Eu Cred“ din Tașca, Grupul „Zori“, cu Daria Boghean și Teodora Beleaua, Ana-Maria Filip, Andrei Păunescu și Cenaclul „Flacăra“, cu Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Radu Gheorghe, Magda Puskas, Cristian Buică, Vanghele Gogu, Walter Ghicolescu, Cătălin Stepa și Trupa „Totuși”.

 Toți acești artiști îndrăgiți de public vor veni la Târgu-Neamț pentru a cânta împreună cu iubitorii genului folk melodii cunoscute, care vor umple sufletele celor prezenți de emoția dragostei dintâi, le vor aminti cu nostalgie de gustul dulce-amărui al despărțirilor, ori de fiorul împăcărilor.

Imagini de la edițiile anterioare găsiți pe site-ul nostru: https://www.viziteazaneamt.ro/2023/05/02/pregatiri-in-toi-pentru-b-zone-folk-romania-in-neamt/